ЛАБОРАТОРИИ И МАСТЪР КЛАСОВЕ

ЗАЯВЛЕНИЕ

BODY GRAPHICS - ФЕСТИВАЛ ЗА СЪВРЕМЕНЕН ТАНЦ И ПЪРФОРМАНС вече приема заявления за участие в лабораториите, водени от  Renate Graziadei, Sonja Pregrad , Sasha Dodo и Ивайло Димитров, както и за мастеркласовете на Andrea Hackl, Prashant More и Александрина Димитрова.

КАКВО?

-лаборатории :  в програмата на BODY GRAPHICS са предвидени интензивни лаборатории за професионални български танцови и пърформанс артисти, водени от световно признатите артисти Renate Graziadei и Sonja Pregrad ,а от балканска страна - Sasha Dodo и Ивайло Димитров. Фокусът ще бъде поставен върху движенчески изследвания и методологии за сътворяване на танц или пърформанс. Резултатите ще бъдат показвани в процес на работа , а също и в кратки постановки по време на фестивалната седмица.

-мастеркласове: водени от Andrea Hackl, Prashant More и Александрина Димитрова, те ще се състоят от интензивни физически тренировки на техники от съвременния танц, хореография и Капоейра.

КЪДЕ?

ОДК-ЦПЛР гр. Перник Обединен детски комплекс Перник (United Children's Complex Pernik), Перник,  Derida Dance Center, Гьоте институт, София

По време на фестивалната седмица BODY_GRAPHICS, от 21ри до 28ми Септември 2016

КОЙ МОЖЕ ДА УЧАСТВА?

Професионални танцьори и пърформъри от България и чужбина, такива, които са все още в процес на обучение и танцьори и пърформъри които имат каквато и  да е квалификация в сферата на танца и пърформанса.

КАК ДА УЧАСТВАМ?

Моля изберете от списъка по-долу в коя лаборатория/семинар/мастерклас искате да участвате, попълнете екземпляра и прикрепете CV. След като изпратите заявлението, моля преведете таксата за участие на сметката на BODY_GRAPHICS festival.

моля отбележете в графата 'основание за плащане' : името на водещия артист + вашето име.

КРАЕН СРОК ЗА ЗАПИСВАНЕ : 10ТИ СЕПТЕМВРИ 2016

 

Местата са ограничени, така че резервирайте своето от рано. Моля имайте предвид че мястото ви ще бъде резервирано само след изпращане на заявлението и превеждане на таксата за участие. Можете да анулирате заявлението и да възстановите цялата таксата до изтичане на крайния срок за подаване на заявленията.

 

МЕТОДИ НА ПЛАЩАНЕ

 
 
 
 

...или НА МЯСТО 15 мин. преди начало

ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА ЛАБОРАТОРИИ

Renate Graziadei

Renate Graziadei

Лаборатория

Цена: 190 ЛВ

Sonja Pregrad

Sonja Pregrad

Лаборатория

Цена: 170 ЛВ

Sasha Dodo

Sasha Dodo

Лаборатория

Цена: 170 ЛВ

Bodygraphics Festival Ivaylo Dimitrov Laboratories

Ivaylo Dimitrov

Лаборатория

Цена: 90 ЛВ

Andrea Hackl Masterclasses Online Payment

Andrea Hackl

Мастър Клас

Цена: 20 ЛВ

Александрина Димитрова

Мастър Клас

Цена: 20 ЛВ

please enter in the payment reference: NAME OF WORKSHOP-TEACHER + YOUR NAME

Account holder: Barbara Foldesi / БАРБАРА ФЬОЛДЕСИ                              Account: 1007300830

Iban: BG76RZBB91551007300830                                                                             Bic: RZBBBGSF

Address: KV.TEVA, 2300 PERNIK, BULGARIA